CCboot Disksiz Sistem Nedir ?
CCboot , MuRKuT , Oyun Arşivi , Video Arşivi, Otomatik Güncelleme, Oyun Kayıt Sistemi Hakkında Detaylı Bilgiyi Kullanan Cafelerden Dinleyin.
CCboot, internet Kafenizde Bulunan Bilgisayarların Harddisksiz Olarak Çalışmasını Sağlar.
Server Kasa Üzerinden Client Bilgisayarların İşletim Sistemini Çalıştırır. Server Kasa Üzerinden Oyun Oynatmanızı Sağlar.
Server Kasa Üzerinden Yeni Oyun Kurabilir, Mevcut Oyunlarınızı Güncellediğinizde Client Bilgisayarlarınızda Güncellenmiş Olur.
Client Bilgisayarlarınızda Harddisk Olmadığı için Donanım Fiyatlarında Ciddi Tasarruf Etmenizi Sağlar.
Client Bilgisayarlarınızda Harddisk Olmadığı için Sistem Çökmesi , Harddisk Arızası, Virüs Bulaşması Gibi Sorunlarınız Ortadan Kalkar.
Sistem Kurma , Klonlama , Bakım , Deepfreeze vb. İşlemler ile Bir daha Uğraşmazsınız.
Sistem 1 Kere Kurulduğunda Yedekleri ile Birlikte Mevcut Sistemi Ömür Boyu Bakım, Kurulum gibi Ücretler Ödemeden Kullanırsınız.
Murkut Masaüstü Yönetim Sistemi , Müşteri Bilgisayarlarınızın Masaüstü Tasarımını Değiştirir.
Server Kasa Üzerinden Client Bilgisayarlarınızın Ekranlarındaki içerikleri Aynı Anda Değiştirmenizi Sağlar.
Server Kasa Üzerinden Yüklenen Dizi Film Müzik Video Oyun Gibi içerikleri Tüm Client Pclerin Ekranlarına Kısayollarını ve Kapak Resimlerini Ekler.
Müşterilerinizin Oyun, internet sitesi, Dizi , Film, Müzik, Video, canlı Tv Kanalları, Sohbet Programları gibi İçerikleri Kategoriler Halinde Görmesini Sağlar.
Her Kategori Alt Kategorilerden Oluşur ve Müşterilerinizin Aradığını Daha Kolay Bulabilmesi için Büyük Kapak Resimleri ile Sergilenir.
Murkut Oyun Arşivi , Masaüstü yönetim sisteminin eklentisidir. Programdaki Oyun Bölümünü Tanıtım Videolarındaki Gibi Kullanabilmeniz için Hazırlanmıştır.
Masaüstü Yönetim Sistemi Serveri Üzerinden Kendi Oyunlarınızı Yükleyebilir ek Olarak Hazır Oyun Arşivi Satın Alabilirsiniz.
Murkut Video Arşivi , Masaüstü yönetim sisteminin eklentisidir. Programdaki Dizi Film Müzik Video Tv Bölümlerini Tanıtım Videolarındaki Gibi Kullanabilmeniz için Hazırlanmıştır.
Masaüstü Yönetim Sistemi Serveri Üzerinden Kendi İçeriklerinizi Yükleyebilir ek Olarak Hazır Video Arşivi Satın Alabilirsiniz.
Oyun Save Kayıt Sistemi, Masaüstü Yönetim sisteminin Eklentisidir. Müşterilerinizin Her Defasında Oyuna Sıfırdan Başlamaması , Kaldığı Yerden Devam Edebilmesi için Müşterinizin Belirlediği Kullanıcı adı ve Şifre ile Kullanılır.
Otomatik Güncelleme Sistemi , Masaüstü Yönetim sisteminin Eklentisidir. Satın aldığınız oyun ve video arşivini günlük hatta anlık olarak günceller ve cafenizi sürekli olarak güncel tutar.
Sitemizde bulunan tüm murkut ürünlerini kampanya linkinden satın aldığınızda sizin yapmanız gereken tek şey hesap açıp kapatmak olur. Kafenizdeki Aklınıza gelen Diğer Tüm işlemler Otomatik olarak yapılmaktadır.
Referans : Cafein İnternet Cafe
Adres : Atatürk cad. No:92/a Arifiye / Sakarya
Yetkili : Enes Karaaslan
İletişim : https://www.facebook.com/EnesKaraarslan
Kullanılan Sistemler :
1 Adet Arşiv Server + MuRKuT Masaüstü Yönetim Sistemi
1 Adet Oyun Server + CCboot Disksiz Önyükleme Sistemi
MuRKuT Oyun Kayıt Sistemi
MuRKuT Otomatik Güncelleme Sistemi
8 TB Dizi Film Müzik Video Arşiv Paketi
8 TB 1200 adet Oyun Paketi
Pc Sayısı : 43 Harddisksiz Pc